Lammfrossa

torsdag, 28 mars, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Frossandet i lamm har börjat. I afton blir det lammnjure, inköpt av maken hos Latinamerikanska Livsen i Hötorgshallen. Och tillagad av maken.

20130328-181418.jpg

Kommentera

Aslan

onsdag, 27 mars, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Kvällsbesök av trevliga Aslan. Kim arbetar hårt på att bevaka hyllan med torrfoder.

20130327-213720.jpg

20130327-213743.jpg

20130327-213759.jpg

Kommentera

Middagsfisk

onsdag, 27 mars, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Den här fisken gör jag om och om igen. Seabream fylld med persilja och vitlök. Salt och peppar. Olivolja över alltihop. Skjuts in i ugnen på 220 grader, klart efter typ 25 minuter. Serveras idag med stekt (förkokt) potatis kryddad med timjan och pimpad med svart torkade oliver. Vitt vin i glasen.

20130327-180154.jpg

20130327-180201.jpg

20130327-180406.jpg

20130327-181143.jpg

20130327-181238.jpg

20130327-181426.jpg

20130327-191236.jpg

Kommentera

Dagens hundfynd

onsdag, 27 mars, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Dagens vovve hittade jag på en oväntad plats: i matbutiken. Mycket bra!

20130327-154222.jpg

20130327-154231.jpg

Kommentera