Salsiccasås med pasta

lördag, 25 maj, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Ikväll blir det salsiccasås med pasta. Klä av korven skinnet. Hacka den nakna korven i småbitar. Bryn. Addera 2msk tomatpuré, 1 burk tomatkross, 1 halv burk vatten, lite vin om du har, låt puttra ihop. Krydda förstås med salt, peppar och lite socker, men varsamt då korven redan är kryddad. Färska kryddor hemma? I med dem om de passar. Jag öste i lite persilja, basilika och rosmarin. Till dessert: jordgubbar med citron och socker. I glaset: i afton vatten.

20130525-185647.jpg

20130525-185657.jpg

20130525-185704.jpg

20130525-190522.jpg

Kommentera

Back & De Geer

fredag, 24 maj, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Ikväll har vi middagsgäster. Idel gamla bekanta. Designern Ann-Sofie Back och radarparet tillika grannarna Marianne Lindberg De Geer och Carl Johan De Geer. Och så Beverly förstås. På menyn: bruscettas med tomat och sallad, Vitello Tonnato och jordgubbspaj.

20130524-164342.jpg

20130524-164348.jpg

20130524-164356.jpg

20130524-164403.jpg

20130524-212435.jpg

20130524-214213.jpg

Kommentera

Klippt för Kim

fredag, 24 maj, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Idag blev det så Kims tur att bli friserad. Salong Karina håller till i badrummet. Jag började klippa Kim själv för massor av år sedan. Han såg nämligen så otroligt pudelfjantig ut när han kom hem från proffsklipparna. Och när ett ställe vid Hornstull gav honom en massa småsår på magen med sin trimmer, som sedan blev styggt infekterade under semestern i Italien – ja, då tog jag saxen i egna händer.

20130524-124535.jpg

20130524-124544.jpg

20130524-124553.jpg

20130524-124601.jpg

Kommentera