Maken lagar Navarin d’agneau, en underbart god lammgryta med morötter, selleri, vitlök, och majrova kokt i vitt vin och buljong. Börja med att bryna köttet. Pudra över lite vetemjöl över det brynta köttet. Stek gärna alla rotfrukter och vitlöken lite lätt. I med allt i en gryta. Krydda med timjan, lagerblad, salt och peppar. I med vin och buljong. Låt puttra en timme. Paul Bocuse släng dig i väggen!
måndag, 1 juli, 2013 av Karina Ericsson Wärn
Parisbuss
måndag, 1 juli, 2013 av Karina Ericsson Wärn
Vi gör lite ärenden på stan. Tar oss fram per buss och till fots. På Parisbussen måste Kim sitta i en väska, annars får han inte följa med. Enda hundbegränsningen som finns. Hos BHV fastnar vi som vanligt på avdelningen med skotillbehör. På Monoprix får jag syn på olika mixer till bland annat Tiramusu. Intressant, när allt det där är så intressant att svänga ihop själv. Hos oss finns inga halvfabrikat på hyllorna, allt görs från scratch. Därför har vi idag köpt en ny pigg mixer. Den skall invigas i afton. Tänkte göra jordgubbssoppa.
Herrmodet slut
måndag, 1 juli, 2013 av Karina Ericsson Wärn
Kommentera