Involtini con scamorza

torsdag, 30 april, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Ikväll blir det kalvrullader fyllda med skinka, den rökta osten scamorza, och salvia. De saltas och peppras lätt både på in- och utsidan. Stekes i smör och olivolja. I med lite tomathack. Fräs. Häll på en skvätt vitt vin och låt puttra typ 10 minuter. Vi serverar lite bröd till.



Kommentera

Grått i Paris

torsdag, 30 april, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Det regnar. Kim får man tvinga ut. Vädret passar oss dock bra, då det är tangentarbete non-stop som gäller ett par dagar till. Vår blomsterhandlare håller skönhetsfanan högt, det tackar vi för. Och imorgon införs sommartid i Luxembourgträdgården. Undrar om ett bättre väder kommer på köpet?



Kommentera

Begravning

onsdag, 29 april, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Tar en paus och tänker på kamraten Lars Tunbjörk som begravs i denna stund i Katarina kyrka i Stockholm. Du fattas oss! 





Kommentera

Fina fisken

tisdag, 28 april, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Skönt att få laga lite mat igen, efter en lång rad av äta-ute-dygn. I afton blir det en ”Bar” fylld med citron och fänkål. Till dessert en fruktsallad. Lätt och gott.



Kommentera

Skrivdagar i  Paris

tisdag, 28 april, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Hemma i Paris igen. Älskar vår fina blomsterhandel utanför porten. Inser att vår gröna gård måste få sig en uppryckning, men det får vänta lite. Denna vecka är nämligen skrivvecka. Alla texter till Camilla Thulin utställningen skall bli klara innan lördag. Sedan skickas de ut på enkorrekturrunda, och efter det väntar översättning. Sedan återstår formgivning och ett konsekvent tänk kring HUR texterna skall presenteras i utställningen.



Kommentera