Shopping chez C Thulin

fredag, 4 maj, 2018 av Karina Ericsson Wärn

För 6 dagar sedan klickade jag hem, och betalade för, en skjorta från Arket. Igår fick jag ett mejl som meddelade att skjortan inte kan levereras. Pengarna är dock fortfarande väck från mitt konto, för en vara som ej levererats. Otroligt dålig logistik vad gäller köp/lager/betalning/leverans. Inte undra på att det går dåligt för HM som äger Arket. Ordning och reda är det dock på Granntantens webbshop. Klickade hem en pennkjol som levererades redan nästa dag. Och bäst: betala kan man göra vid LEVERANS. Pennkjolen sitter för övrigt som ett smäck, så nu ska en till likadan klickas hem.

Kommentera

Knytblusen och Granntanten

torsdag, 3 maj, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Igår var Knytblusen, Granntanten och jag på vårt stamlokus. Vi är alla tre Vädurar, fyller år med bara något litet dygn emellan oss. Detta gör att vi, trots eventuella olikheter, är otroligt lika. Och har väldigt trevligt ihop. Med betoning på VÄLDIGT. Kim och Musse var förstås med. De däremot, är väldigt olika. Med betoning på väldigt.

Kommentera

Stress press och ångest

onsdag, 2 maj, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Idag började vi dagen på Beckmans Designhögskola med en föreläsning om stress, press och ångest. En föreläsning som var lika bra och nyttig för såväl studenter som för oss personal.

Kommentera

Rent smink

tisdag, 1 maj, 2018 av Karina Ericsson Wärn

Idag tog jag itu med något jag borde gjort för längesedan: tvättade mina sminkborstar. Den stora använder jag till solpudret, och den lilla till rouge. Tvättar ur borstarna med Änglamarks ekologiska diskmedel och varmt vatten. Tar rätt lång tid att få dem tomma och rena från smink. Sedan får de ligga ner och torka på lite hushållspapper. Vänder de då och då. Hur ofta rengör du dina borstar?

Kommentera

Enkel vongole

måndag, 30 april, 2018 av Karina Ericsson Wärn

I afton blev det en enkel vongole. Fräste små delade cocktailtomater + vitlök + chiliflakes i olivolja. I med finhackad slätbladig persilja. I med lite tomatpuré. Salta, peppra, fräs. Pastan kokar förstås under tiden. Häll i en slev av kokvattnet i tomatröran, i med vongole (köpt frysta hos Götas fisk på Götgatan). Häll den nästan färdigkokta avrunna pastan i tomat och vongoleröran, puttra en minut. Klart!

Kommentera