Catalansk lunch

fredag, 27 september, 2013 av Camilla Thulin

Måltiden intog vi på vingårdens restaurang Masia Torre del Gall. En klassisk spansk gård ute bland vinstockarna. Man vill genast flytta dit. Maten var helt suverän! Det serverades en mängd härliga viner, rosé (samma som är i min box, spanjorer förstär ingenting utav boxar, men de anpassar sig, för man måste ju sälja i slutändan), ett gott lätt vitt vin, ett rött och två olika cavor, en brut och en demi sec. Cava är modellen, tycker att den är godare än champagne och dessutom mycket mer prisvärd.  René Barbiers cava sec finns nu i bolagets sortiment,  en mycket god vara under 80 kronor. Ska börja dricka cava lite mer ofta tror jag, passar utmärkt till vardags middagen. Passade på att sno lite rosmarin i trädgården, den blir bra till söndagens middag.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera