Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Om smycken

av Camilla Thulin söndag, 30 december, 2012

Smink efter ålder

av Camilla Thulin söndag, 29 december, 2013

Handkräm på!

av Camilla Thulin lördag, 10 oktober, 2015

Barock bordsteater

av Camilla Thulin onsdag, 19 juni, 2013

Torr hy?

av Camilla Thulin fredag, 1 december, 2017

Diors parfymör

av Camilla Thulin onsdag, 24 juli, 2013

Antonio, Yves & Karl.

av Camilla Thulin söndag, 15 december, 2013

Bästa julklappen

av Camilla Thulin torsdag, 12 december, 2013

Klä er enkelt

av Camilla Thulin måndag, 25 september, 2017

Älskade body!

av Camilla Thulin söndag, 6 september, 2015
Bläddra i arkivet