Fish Club

onsdag, 19 november, 2014 av Karina Ericsson Wärn
Varsågoda, ännu en Parisadress, denna gång en en trendig matadress.

fish-club-paris

Smårätter är poppis i Paris just nu. Det vill säga rätter så minimala att för att få ihop en hel måltid, äter man kanske tre … eller fyra små, istället för en förrätt och en varmrätt. Tapas helt enkelt, fast med nya ingredienser. Extra poppis är minirätter baserat på vad havet har att ge. Till detta dricker man helst något fräscht drinkartat, istället för vin eller öl. Inspirerade av Peruansk matkultur serverar Fish Club traditionell Tiradito (rå fisk på Peruanskt vis), Ceviche (rå marinerad fisk) och grillade skaldjur. Bland annat. Fish Club har en trevlig väldigt grafisk retroinredning med fåtöljer klädda i rombmönstrade tyger i klara färgkombinationer och fint klinkergolv. Samma gäng driver också den populära grannen Beef Club, om du hellre skulle vara sugen på kött.

Fish Club
58, rue Jean-Jacques Rousseau, 75001 Paris
Métro: Etienne-Marcel

Kommentera

Lästips

Om det här med ålder

av Karina Ericsson Wärn söndag, 14 oktober, 2012

Ut ur garderoben, del 3.

av Karina Ericsson Wärn fredag, 24 augusti, 2012

Klädd på jobbet

av Karina Ericsson Wärn söndag, 27 januari, 2013

Kusin Thomas recept

av Karina Ericsson Wärn söndag, 27 april, 2014

Fru Bloomer och byxan

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 3 december, 2014

Lite om ingefära

av Karina Ericsson Wärn söndag, 22 december, 2013

Azzedine Alaïa

av Karina Ericsson Wärn måndag, 20 november, 2017

Lättfotad

av Karina Ericsson Wärn onsdag, 20 mars, 2013

Läsarfråga om svart stretchbyxa

av Karina Ericsson Wärn torsdag, 7 januari, 2016

Chanelikoner

av Karina Ericsson Wärn lördag, 15 augusti, 2015
Bläddra i arkivet