Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Barda om hår: 3

av Camilla Thulin söndag, 20 april, 2014

Mina bästa festtips

av Camilla Thulin söndag, 9 december, 2012

Lika låg lön?

av Camilla Thulin söndag, 13 januari, 2013

YSL & Marrakech

av Camilla Thulin söndag, 15 april, 2018

Hotell Hemma Hos

av Camilla Thulin onsdag, 7 augusti, 2013

Herrtips

av Camilla Thulin onsdag, 11 september, 2013

Tack för i år!

av Camilla Thulin söndag, 29 december, 2013

Le Comptoir

av Camilla Thulin söndag, 17 november, 2013

Shoppingråd

av Camilla Thulin söndag, 23 juni, 2013

Rick Owens

av Camilla Thulin söndag, 17 april, 2016
Bläddra i arkivet