Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Klänningen, del 1.

av Camilla Thulin söndag, 14 april, 2013

Kroppshår

av Camilla Thulin söndag, 2 december, 2012

La Grande Epicerie

av Camilla Thulin onsdag, 30 april, 2014

Vi ses i Krakow!

av Camilla Thulin söndag, 12 januari, 2014

Vem var Monsieur Dior?

av Camilla Thulin lördag, 6 januari, 2018

Smycken

av Camilla Thulin söndag, 18 maj, 2014

Alexander McQueen del 3/4

av Camilla Thulin söndag, 6 juli, 2014

Cocktailparty

av Camilla Thulin onsdag, 12 december, 2012

Druvskola

av Camilla Thulin söndag, 28 juli, 2013

Nu blir det reklam!

av Camilla Thulin måndag, 17 december, 2012
Bläddra i arkivet