Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Lingerie

av Camilla Thulin onsdag, 4 februari, 2015

Breda höfter eller?

av Camilla Thulin onsdag, 22 augusti, 2012

Res med oss!

av Camilla Thulin fredag, 14 november, 2014

Mamma Punk

av Camilla Thulin tisdag, 27 oktober, 2015

Vintage i Paris

av Camilla Thulin lördag, 25 augusti, 2012

Dags för ett lyft?

av Camilla Thulin onsdag, 7 november, 2012

Agent Provocateur

av Camilla Thulin onsdag, 26 augusti, 2015

Svårtuggad kokkonst

av Camilla Thulin onsdag, 17 juli, 2013

Korsetter & andra under. Del 2.

av Camilla Thulin onsdag, 19 december, 2012

Dold pärla i Stockholm

av Camilla Thulin lördag, 13 juni, 2015
Bläddra i arkivet