Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Alexander McQueen del1/4

av Camilla Thulin söndag, 22 juni, 2014

Torr hy?

av Camilla Thulin fredag, 1 december, 2017

Walter van Beirendonck

av Camilla Thulin onsdag, 10 september, 2014

Enkla nöjen

av Camilla Thulin torsdag, 29 augusti, 2013

Jan Hietala om män i lycra

av Camilla Thulin onsdag, 1 januari, 2014

Celluliter

av Camilla Thulin onsdag, 23 januari, 2013

Fötterna

av Camilla Thulin onsdag, 7 maj, 2014

Känslig hy?

av Camilla Thulin onsdag, 29 juli, 2015

Klä er enkelt

av Camilla Thulin måndag, 25 september, 2017
Bläddra i arkivet