Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Skräpkläder & HM

av Camilla Thulin måndag, 25 mars, 2013

Modets Musor

av Camilla Thulin söndag, 10 september, 2017

På resa med Palmgrens

av Camilla Thulin onsdag, 14 januari, 2015

Barock bordsteater

av Camilla Thulin onsdag, 19 juni, 2013

Haute couture, del 1.

av Camilla Thulin onsdag, 6 mars, 2013

Lite om celluliter

av Camilla Thulin söndag, 20 september, 2015

Lite om vintage

av Camilla Thulin onsdag, 16 juli, 2014

Ut ur garderoben, del 1.

av Camilla Thulin fredag, 24 augusti, 2012

Boktips: Sloane ranger

av Camilla Thulin söndag, 21 oktober, 2012

PARIS fullbokat

av Camilla Thulin torsdag, 29 maj, 2014
Bläddra i arkivet