Potatis och mynta

söndag, 30 juni, 2013 av Camilla Thulin
Mums. En fräsch potatissallad hör sommarbordet till. Receptet hämtat ur min och Uluc Telmens kokbok Meze Maritime.

Ingredienser

1 kg potatis

1/2 dl olivolja

saft av 1/2 citron

1 tsk chiliflakes

salt

nymald svartpeppar

1 knippe hackad mynta

 

 

Gör så här

1. Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka den i lättsaltat vatten. När den är klar, häll av vattnet och lägg upp på ett fat.

2. Blanda en dressing med allt utom myntan. Häll över dressingen och strö över myntan.

3. Blanda försiktigt och servera direkt.

Kommentera

Lästips

Acceptera din kropp

av Camilla Thulin onsdag, 3 juni, 2015

Storleken

av Camilla Thulin söndag, 5 maj, 2013

Fort nyårsfin

av Camilla Thulin onsdag, 26 december, 2012

Skinnbyxan

av Camilla Thulin söndag, 8 september, 2013

Fish Club

av Camilla Thulin onsdag, 19 november, 2014

Om smycken

av Camilla Thulin söndag, 30 december, 2012

Klädd i svart – mina bästa tips

av Camilla Thulin söndag, 1 september, 2013

Klockor

av Camilla Thulin onsdag, 4 december, 2013

Flyga med hund

av Camilla Thulin onsdag, 20 januari, 2016

Donna Karan

av Camilla Thulin onsdag, 29 maj, 2013
Bläddra i arkivet